Hétközi fordulón Csákvárra látogat a PMFC

Kiélezett küzdelmet hozhat a PMFC számára a szerdai este: a másodosztály hatodik fordulójában, hétközi meccsen az Aqvital FC Csákvár csapatához látogat.

A Fejér megyei csapat 2014 óta vitézkedik az NB2-ben, általában a középmezőnyben végzett a szezonok zárultával. A pécsiek számára biztató jel az összecsapásra nézve, hogy jelenleg a Csákvár mérlege két döntetlen és három vereség, így ők a sereghajtók öt forduló után.

A PMFC hazai pályán egy gólnélküli döntetlennel “hangolt” vasárnap a mérkőzésre a Békéscsaba ellen, a piros-feketék a tabella kellős közepén, a 10. helyen tanyáznak. A Csákvár két gólt szerzett idegenben a Kaposvár ellen, de ez is csak egy döntetlenre volt elég.

Vas László, a pécsiek vezetőedzője elmondta, nagyon nehéz meccsre számít szerdán este.

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ugyanis egy kulturált, tudatos és jó futballt játszó csapat ellen lépünk pályára. Fejben és fizikálisan százszázalékos állapotban kell lennünk, hogy sikeresek sikeresen szerepeljük Csákváron – így Vas László. – Vendéglátóink az előző fordulók során rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de nem tudtak ezekkel megfelelően sáfárkodni. Nem mérvadó a jelenleg elfoglalt pozíciójuk a tabellán. Láthattuk az előző fordulóban, hogy a sereghajtó DEAC is megtudta verni az élen tanyázó Nyíregyházát. Ebben a bajnokságban mindenki esélyes, a pillanatnyi forma és hozzáállás dönt a három pont sorsáról – tette hozzá vezetőedzőnk.

(forrás: pmfc.hu)

A pmfc.hu-n és a lapunknál, a pecsma.hu-n is élő szöveges közvetítés várható! Ezen kívül az alábbi oldalon lehet online figyelni az események alakulását.

Hirdetés