10 C
Pécs
kedd, április 23, 2024
KezdőlapSportHétvégi sportajánló: kezd a PMFC, rangadó vár a Panthersre

Hétvégi sportajánló: kezd a PMFC, rangadó vár a Panthersre

Vasárnap délután el lesznek kényeztetve a pécsi sportrajongók.

Szombat

A PVSK-Mecsek Füszért OB I.-es vízilabdacsapatára ezúttal ugyan idegenbeli bajnoki vár, azonban póló pécsi szerelmeseinek nem kell sokat utazniuk ahhoz, hogy élőben szurkolhassanak Török Viktor együttesének. A pécsiek ma délután ugyanis a régi rivális Kaposvár vendégei lesznek. A papírforma alapján a PVSK a meccs esélyese, és egy győzelemmel kicsit meg is tudná szilárdítani a tabellán elfoglalt hetedik helyét a Pécs.
Kaposvár–PVSK-Mecsek Füszért (16:00 – Kaposvár)

Vasárnap

Korábban megírtuk, hogy a PMFC NB II.-es labdargócsapata szerette volna elhalasztani a Szentlőrinc elleni szezonnyitóját, számos játékosa elkapta ugyanis a koronavírust. Az MLSZ azonban hajthatatlan volt, így játszania kell Vas László csapatának. A nem túl jól sikerült őszi szezon után így egyelőre nem tudni, hogy milyen összeállításban fog tudni kiállni a Pécs a megyei rivális ellen.
PMFC–Szentlőrinc (13:00 – Pécs, PMFC Stadion)

Ha vasárnap megvolt a délutáni foci, szinte azzal lendülettel át is lehet menni a Lauber Dezső Sportcsarnokba, a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata ugyanis a Sopront fogadja. A nem túl jó formában lévő Párducokra nagyon nehéz mérkőzés vár, ugyanis a kosárlabda-NB I. legjobb formában lévő csapata vár, az utolsó tíz meccset zsinórban behúzta.
PVSK-Veolia–Sopron (18:00 – Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok) 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő