5 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapPécs AktuálHúszmillióért ajándékok

Húszmillióért ajándékok

Csaknem húszmillió forint értékben gazdagodott eszközökkel, sportfelszerelésekkel a PSN Zrt. Sportiskola. Hétfőn délután négyszáznál több fiatal vehette át a főként társasági adó-kedvezményekből (TAO), illetve szakszövetségi és önkormányzati hozzájárulásból vásárolt eszközöket.

Tizennégy szakosztály négyszáznál több fiatalja, edzője, szakvezetője, illetve a fiatalabb gyerekek szülei gyülekeztek hétfő délután a Sportcsarnokban. Rögtön a bejáratnál állt a legértékesebb, frissen beszerzett eszköz, egy FIAT Ducato mikrobusz, amely elsősorban a PSN Zrt. Sportiskola vízilabda-szakosztályának meccsre utazásai során nyújt majd segítséget.

A másik nagy értékű eszköz nem volt jelen, ám bő egy hónap múlva a műjégpályán bárki munka közben is megtekintheti. Az új jégfelújító gép (Destarol) a pálya napi karbantartásában lesz majd nélkülözhetetlen – a gyorskorisok és hokisok mellett a nagyközönség korcsolyázása érdekében is.

PSN Zrt, eszközök, sport

Páva Zsolt polgármester, illetve Vári Attila vezérigazgató köszöntőjében elsősorban azt hangsúlyozta, hogy az utóbbi esztendőkben egyre több fiatal sportolhat mind jobb körülmények között Pécsett. A mostani kormányzat, illetve az önkormányzat támogatásával a különben is magas színvonalú munka szakmai és eszközhátterét is magasabb szintre emelik.

PSN Zrt, eszközök, sport

Ezt követően a fiatalok szakosztályonként vehették át a csaknem negyven, hatalmas doboznyi sportfelszerelést, köztük labdákat, hálókat, bójákat, ugróköteleket, hokifelszereléseket, mezeket, melegítőket, széldzsekiket, sporttáskákat, fürdőköpenyeket – amelyekből párat rögtön föl is próbáltak, majd a pillanatot egy közös, majd szakosztályonkénti külön csoportképekkel tettek emlékezetessé.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő