Ikszelt a Pécs a Paks ellen

A Pécs 1-1-es döntetlent ért el a Paks ellen idehaza a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának szombati játéknapján.

Ez azt jelenti, hogy a pécsiek hat meccse veretlenek, míg a paksiak tíz találkozó óta nyeretlenek.

hirdetés

OTP Bank Liga, 17. forduló:

PMFC-Matias – MVM Paks 1-1 (0-1)

Pécs, 1000 néző, v.: Kassai
gólszerzők: Mohl (61.), illetve Simon A. (9.)
piros lap: Balogh B. (58.)
sárga lap: Nyári (35.), Bori (43.), illetve Fiola (60.)

PMFC-Matias: Dibusz – Nagy J., Balogh B., Fodor, Uzoma – Szatmári L. (Horváth A., 72.), Márkvárt, Koller K. (Frőhlich, 77.), Mohl, Kővári – Grumic (Pölöskey P., 86.)

MVM Paks: Molnár P. – Bori, Fiola, Éger, Szabó J., Kecskés – Bartha – Nagy O. (Báló, 62.), Nyári (Kiss T., 70.), Könyves (Délczeg, 77.) – Simon A.

A sok hibával játszó Pécs korán gólt kapott, s utána sem tudott újítani. A második félidőben ráadásul emberhátrányba kerültek a hazaiak, mégis ekkor sikerült egyenlíteniük. A folytatásban mindkét csapat egy-egy alkalommal a kapufát találta el, és a pécsieknek a döntetlen megtartásához Dibusz bravúrjai is kellettek.

  • Bence

    Egy olyan képet használtatok illusztrációként, amelyen egy olyan pécsi játékos szerepel, aki már nyár óta az MTK-ban játszik. Ráadásul a vele szemben, nekünk háttal álló ifjú a Budapest Honvéd csapatát erősíti.

  • Szekeres András

    Kassait meghívták a spanyolok,majd meglátjuk.

  • Horváth István

    Miközben a hangosbemondó a közönséget sportszerű szurkolásra biztatja, a “nagymenő” játékvezető ítéleteivel szabályosan hergelte a nézőket. Nem lehetne őket rászedni, hogy ők is viselkedjenek tisztességesen, és hagyják, hogy a két csapat a játékával döntse el a mérkőzés eredményét? Ha ez a Kassai tényleg nagyon jó játékvezető, akkor viszont tisztességtelen aljas ember.