Ilyen jó nők segítik a pécsi futsalos fiúkat

Hatalmas csatában győzedelmeskedett hétfőn a PTE-PEAC futsalcsapata az NB II rangadóján, Máté Győző tanítványai a Dunakeszi együttesét győzték le 6-5-re. A focistáknak profi csapat szurkolt, a félidőben a PTE Táncegyüttes egy cheerleading előadással kedveskedett a szurkolóknak.


 

Hatalmas küzdelem, pattanásig feszült idegek és csinos lányok jellemezték a PTE-PEAC futsalcsapatának harmadik hazai találkozóját hétfőn este a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A PTE Táncegyüttes először lépett fel a focisták mérkőzésének szünetében, előadásukat hatalmas taps fogadta.

IMG_6018

 

– A barátom a PTE-PEAC futsalcsapatának egyik meghatározó játékosa, természetesen szurkolóként mindig kint szoktam lenni a meccseken, ha tehetem. Az egyik ilyen alkalommal Hári József, a PTE Sportiroda vezetője meghívta a PTE Táncegyüttest, ahol én is táncolok, hogy lépjünk fel a gárda következő meccsének szünetében. A srácok nagy örömmel fogadták az ötletet, azonban legnagyobb bánatukra nem láthatták a hétfői fellépést, hiszen a félidőben a taktikával voltak elfoglalva. Mi csak a hab voltunk a tortán, a fiúk teljesen a meccsre összpontosítottak – mondta Szalai Kata, a PTE Táncegyüttes tagja, aki tavaly áprilisban tagja volt a szegedi Interregionális kupát nyert gárdának is.

IMG_5957

A pécsi fiúk legközelebb október 26-án, hétfőn 21 órakor az Újpestet fogadják a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés