10 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportIngyenes nyílt nap és bemutató várja itt a pécsi táncrajongókat

Ingyenes nyílt nap és bemutató várja itt a pécsi táncrajongókat

Nyílt napra invitálják a Fordan Táncklub vezetői és oktatói a tánc szerelmeseit, családokat, leendő ifjú táncosokat szeptember 13-án Pécsen. A szervezők pörgős táncbemutatókkal készülnek, sőt, az érdeklődők többféle táncot is kipróbálhatnak.

Fél háromkor lesz kapunyitás, a program három órakor a Fordan legnagyobb tánctermében kezdődik, méghozzá egy pörgős akrobatikus rock ’n’ roll és fashion street dance bemutatóval.

A színes műsorok után mind a négy táncteremben más és más táncműfajt próbálhatunk ki a klub vezetői, Papp Viktor és Majorlaki Ágnes ajánlásával. A legkisebbeknek a manó tornát, a mini rocky-t és a manó fashion dance-t javasolják. A fiataloknak több korcsoportban az akrobatikus rock ’n’ roll-t, és a fashion street dance-t, míg a Dance for Ladies csoportot elsősorban hölgyeknek szánják. A fashion dance alapjait tartalmazó tánc 4. éve népszerű a 30-on felettiek körében. Az edzők gondoltak az „örök fiatalokra” is, hiszen a Retro Táncműhely táncai között a party rock ’n’ roll, boogie woogie és lindyhop táncok szerepelnek.

Aki részt vesz a programon, ajándékot kap, és külön jutalmazzák azokat, akik a nyílt napon döntötték el, hogy beiratkoznak a Fordan Táncklubba.

Időpont: szeptember 13. vasárnap 15.00–18.00 (kapunyitás 14.30)
Helyszín: Fordan Tánccentrum, Pécs, Batthyány u. 9/a

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő