Jubileumi mérkőzés: pécsiek a fradi ellen

A PTE Állam- és Jogtudományi Kar (ÁJK) és a PTE PEAC kezdeményezésére exkluzív sportesemény lesz Pécsett augusztus 31-én 15 órai kezdettel.

A Pécsi Tudományegyetem 650 Jubileumi év eseményeihez kapcsolódva a nagy múltú PTE PEAC sportegyesület meghívására Pécsre érkezik barátságos mérkőzésre Magyarország legismertebb és legeredményesebb labdarúgócsapata, a Fradi (Ferencvárosi Torna Club). Az FTC az NB I.-es csapatával áll ki a mérkőzésre a PTE PEAC és a PMFC jelenlegi labdarúgó kiválóságai, valamint az egyetemi bajnokságot nyert hallgatói ellen.

A jegyek – jubileumi – 650 Ft-os áron vásárolhatóak meg, elővételben augusztus 24-től a PMFC Stadion utcai székházában, illetve a mérkőzés időpontjában a helyszínen, a stadion jegypénztáraiban 13.30 órától.

A PTE dolgozók és hallgatók részére 1900 férőhely erejéig ingyenesen teszik lehetővé a belépést a rendezvényre a szervezők – a pályabiztonsági szempontoknak megfelelően – előzetes regisztrációt követően. Az egyetem dolgozói itt regisztrálhatnak.

Az esemény kísérőprogramjaként 13.30-tól a PMFC és a PTE PEAC U9-es csapatai lépnek pályára.

A mérkőzés időpontja: 2017. augusztus 31., csütörtök 15.00 óra

Helyszíne: PMFC Stadion (Pécs, Stadion u. 2.)

hirdetés

Hirdetés