Junior tornával emlékeznek Egyed Mihályra a hétvégén

Emléktornával tiszteleg a hazai kosárlabdázás a legendás szakember, Egyed Mihály előtt. A négycsapatos junior rendezvényt második alkalommal rendezik meg, tavaly szeptemberben az NKA Pécs nyerte a tornát.

Színvonalasnak ígérkezik a hétvégén megrendezendő II. Egyed Mihály Emléktorna a Rátgéber Kosárlabda Akadémián. Az egymással megkérkőző kvartett tagjai: NKA Pécs, Kecskeméti KA, MAFC, Falco Szombathely.

– Nagyon fontos számunkra ez a torna, hiszen március közepe óta nem játszottunk mérkőzést. Ez lesz az új junior csapatunk első igazi fellépése – fogalmazott az NKA Pécs junior csapatának vezetőedzője, Kmézics Zorán. – Az utóbbi időszakban edzettünk, edzettünk, de nem kaptunk visszajelzést arról, hogy hol tartunk: ezen a megmérettetésen, ezeken a mérkőzéseken derül majd ki, hogy hol állunk, s hogy a jövőben mire kell fektetnünk a fő hangsúlyt.

Az I. Egyed Mihály Emléktornát, amelyre tavaly szeptemberben került sor, az NKA Pécs csapata nyerte meg a cseh USK Prágát, a Vasas Akadémiát és a Mladost Zemunt megelőzve.

A II. Egyed Mihály Emléktorna programja

Augusztus 29., szombat

12.00: Kecskeméti KA–Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs (Fűzy Ákos pálya)
13.00: Falco Vulcano Energia KC Szombathely/A–MAFC (Horváth Judit pálya)
19.00: Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs–MAFC (Fűzy Ákos pálya)
19.00: Kecskeméti KA–Falco Vulcano Energia KC Szombathely/A (Horváth Judit pálya)

Augusztus 30., vasárnap

11.00: Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs– Falco Vulcano Energia KC Szombathely/A (Fűzy Ákos pálya)
11.00: MAFC–Kecskeméti KA (Horváth Judit pálya)

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés