13 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportKár, hogy csak a végén

Kár, hogy csak a végén

Az NB II. Nyugati csoportjának 30. (záró) fordulójában a PMFC hazai pályán 5-1-re legyőzte a Kaposvölgyét, és némi csalódást okozva immár másodszor is csak a harmadik helyet szerezte meg az aktuális bajnokságban.

Az utolsó mérkőzésre eléggé felforgatott összeállításban lépett pályára a házigazda pécsi együttes, melyhez hozzájárulhatott a sok sérülés, eltiltás, de befolyásolta az a tény is, hogy a kölcsönben a Mecsekalján szereplő játékosok helyett ezúttal az eddig kevesebb lehetőséghez jutók kaptak esélyt a bizonyításra.
A kissé szerencsétlen késői, 20 órai kezdés és a labdarúgó VB eseményei is közrejátszottak abban, hogy szinte családias körben zajlott a találkozó. A PMFC ki tudja, miért, ezen a mérkőzésen azt produkálta, amit az egész bajnokságban várt tőle a helyi közönség. Ötletes támadások, eredményes befejezések és folyamatos előre játék volt tapasztalható a pályán.

PMFC – Kaposvölgye: 5-1 (2-1)

PMFC: Sólyom – Nagy J., Stark, Lantos, Szabó L. – Regedei (Simonfalvi, 68. p.), Pintér, Kecskés – Varga Z., Lovrencsics (Wittrédi, 76. p.), Gyánó (Fónai, 72. p.).
Vezetőedző: Várhidi Péter

Kaposvölgye: Strublics – Jagodits, Kerekes (Menyhért), Vaskó, Körmöci (Kalmár) – Da Silva (Shevel, 65. p.), Petrazzi, Kardos E., Fellai – Horváth Gy., Koller.
Vezetőedző: Horváth Lajos

Várhidi Péter: Gratulálok a csapatnak, biztos voltam benne, hogy előbb-utóbb összeérik a társaság. Az utolsó hat fordulóban bizonyítottuk: lesz csapat Pécsett.

Horváth Lajos: Elveszítettük tavaszi idegenbeli veretlenségünket, a Pécs ekkora különbséggel is megérdemelten nyert.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő