10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportKiáll szurkolói mellett a PMFC

Kiáll szurkolói mellett a PMFC

A klub párbeszédet kezdeményez a megyei csapatokkal, mert azt szeretnék, ha minél többen mennének ki a meccsekre. Máris trükköznek ugyanis a jegyárakkal a PMFC látogatása miatt. 

A PMFC szerdán vág bele a megyei I.-ben már elkezdődött küzdelmekbe Szászváron, ahol azonban egy külön meglepetéssel szembesültek a szurkolók. Kiderült ugyanis, hogy Szászváron csomagban értékesítik az első két bajnoki mérkőzésre szóló jegyeket 900 forintért. Igen ám, de a jelen állás szerint a pécsi szurkolóknak is meg kell vásárolniuk a dupla meccsre szóló belépőt, holott aligha lesznek kíváncsiak a Szászvár hétvégi mérkőzésére, miközben 500 forint például Pécsen a jegyár.

A PMFC a klub honlapján rövid közleményt is megjelentetett, amelyben kifejezték nemtetszésüket vendéglátóik felé, továbbá megteszik a szükséges lépéseket a pécsi drukkerek érdekeinek védelmében.

pmfc222

Magyar Márk, a PMFC sajtófőnöke elmondta, szeretnének párbeszédet kezdeményezni a baranyai csapatokkal annak érdekében, hogy minél többen látogathassanak ki a mérkőzésekre, hiszen mindenkinek az a célja, hogy sok néző előtt jó hangulatú mérkőzéséket lássanak.

Az ügyben a PMFC egyébként már felvette a kapcsolatot a megyei szövetséggel is. Úgy tudjuk, hogy a pécsi B-közép is arra készül, hogy a PMFC-t minél többen megkedvelhessék, megszeressék a megyében, ám ha hasonlóval találkoznak, aligha a barátságos arcukat mutatják majd meg a drukkerek.

FRISSÍTÉS:

Közben lezajlott a meccs, a vártnál sokkal békésebb modorban szurkoltak a drukkerek. Az eredmény viszont meglepő, a PMFC ugyanis 1-1-es döntetlent játszott a Szászvárral.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő