3 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapHírzónaKikapott a PMFC az első meccsén

Kikapott a PMFC az első meccsén

A PMFC idén ismét az első osztályt célozta meg. A Kiss László vezette gárda azonban már az első bajnoki mérkőzésén vereséget szenvedett a Tatabányától hazai pályán. A pmfc.hu tudósítása szerint a Tatabánya a jobb helyzetkihasználásának köszönheti győzelmét, a pécsiek ugyan a második félidőben nagy energiákat mozgósítottak az egyenlítés érdekében, a helyzeteik azonban mind kimaradtak.

A csapatok:

PMFC: Sólyom – Simonfalvi, Nagy J., Stark, Törtei – Lantos, Regedei, Wittrédi, Zamostny – Lovrencsics, Gyánó. A kispadon: Dibusz, Schultz, Horváth A., Pintér, Bozsik, Eszlátyi, Covic. Vezetőedző: Kiss László.

Tatabánya: Németh – Almási, Forgács, Simkó, Köntös – Kollár, Farkas V., Vass, Ferkó – Deme, Farkas J. A kispadon: Dombai A., Bencze, Megyesi, Dombai V., Szalai, Kocsis, Folmer. Vezetőedző: Herédi Attila.

A mérkőzés:

15.p.: Megszerzi a vezetést a Tatabánya. Egy szögletet után Deme Imréhez került a labda, aki a bal oldalról középre csavart, Simkó bólintott kapura. PMFC-Tatabánya 0-1.

20.p.: A pécsiek hatalmas kapásgóllal egyenlítenek. Törtei a saját térfeléről ívelt fel egy labdát, amit 13 méterről, jobb lábbal bombázott Regedei a vendégek kapujába. PMFC-Tatabánya 1-1.

29.p. Újra vezet a Tatabánya. Egy beadás után keresztbe elgurult volna a játékszer a pécsi kapu előtt, de Sólyom Deme Imre elé ütötte a labdát, aki a kapu közepébe lőtt. PMFC-Tatabánya 1-2.

80.p.: Óriási pécsi helyzet maradt ki. Egy kapu előtti kavarodás után  Lovrencsics érkezett a labdára és 10 méterről kapura fejelt. A labda, a kapus kezét és a felső lécet is érintve, a gólvonalra –  pécsiek szerint a gólvonal mögé – pattant. A játékvezető azonban továbbot intett.

Pmfc.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő