5 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportLabdaA korai kelés és a hó sem volt akadály a PMFC játékosainak

A korai kelés és a hó sem volt akadály a PMFC játékosainak

Háromnapos mini edzőtáboron van túl a PMFC NB III.-as labdarúgócsapata, a játékosokat az edzőkön kívül az időjárás sem kímélte, gyakran hóesésben kellett teljesíteniük a gyakorlatokat.

A téli rövid pihenőt követően bizonyára nem esett egyik focistának sem jól a többször ezer méteres futás, illetve az edzés, de már nagyon várják a bajnoki szezon folytatását a pécsi piros-feketék. A PMFC vezetőedzője, Vas László szeretné, ha a tavaszi szezonban kicsit feljebb kapaszkodna az együttes a tabellán, ha pedig a próbajátékosok beválnak és sikerül velük megállapodni, erre jó esélye van a gárdának.

A szakmai stáb kihasználta a város nyújtotta lehetőségeket, így például a Stadion utcában végzett labdás és erősítő tréningeken túl Malomvölgyben is találkozhattak a sportbarátok a csapattal, a tó körüli szép környezetben teljesítették ugyanis a napi futóedzéseket a focisták. A hangulattal nem volt gond a piros-feketéknél, sokszor mosolygósan teljesítették Koller Krisztiánék a feladatokat, bizonyára a jókedv is hozzájárult ahhoz, hogy a reggel fél hetes találkozókat is jobban viselték a játékosok.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő