Kosarasrajt: családi bérlet a Párducoknál

Október 15-én megkezdik a 2011/2012-es szezont a férfi NB I-ben szereplő pécsi kosárlabdázók, ezzel együtt már megvásárolhatóak az új a bérletek is. A nyár folyamán több változás is történt a csapatnál, távozott a másodedző, és érkeztek új igazolások is. A felkészülés részeként a Párducok Szombathelyen, a Horváth Zoltán-emléktornán mérkőztek meg egy cseh és két magyar gárdával, majd a Léva látogatottjával a Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Andrija Csirics és Nikola Vasojevics mellett újabb légiós érkezett a Pécsi VSK-Pannonpowerhez. Kyle Luckettre útlevélproblémák miatt kellett a tervezettnél többet várni, de a kétszáztizenhárom centis játékos már az első hazai felkészülési mérkőzésen nagy zsákolásaival kápráztatta el a közönséget. Az amerikai az előző évadban a Chabot College csapatában tizenkét pontos és tíz lepattanós átlagot produkált.

A Párducok győzelem nélkül zárták a szombathelyi felkészülési tornát, amelyen olyan játékosokat is kipróbált Szekulovics mester, akik kevesebb lehetőséget kaphatnak a bajnokság során. Az első összecsapáson a cseh BK JIP Pardubice múlta felül a pécsieket, majd egy igen szoros mérkőzésen a Pakstól kaptak ki. A harmadik találkozót a hazai pályán játszó Falco 84-75-re nyerte. A kupát végül az előző két év cseh bajnoki bronzérmese, a Pardubice vihette haza.

A Jászberénybe távozó Halmai Gábor helyét Csirke Ferenc, a csapat korábbi játékosa vette át a PVSK Pannonpower másodedzői posztján, éppen ezért a kosárlabdázók többségét be sem kellett mutatni az „új” szakembernek. Szekulovics vezetőedző segédje a szezon során az U23-as gárdával is dolgozik majd.

Hétfőn megkezdték a 2011/2012-re érvényes bérletek árusítását is. Megváltozott azonban a bérletek struktúrája, az idén nem lesz alapszakasz-bérlet, de a teljes szezonra szóló belépők ára továbbra is kedvező. Újítás a családi bérlet, amely négy, azonos lakcímre bejelentett személyt jogosít a bajnokság összes mérkőzésének megtekintésére.

A PVSK-Pannonpower első bajnokiján hazai pályán, október 15-én fogadja a Kecskemétet.

Bérletvásárlási lehetőségek:

Hétfő: 9:00-16:30 Verseny u. 2.
Kedd: 9:00-16:30 Verseny u. 2., Sportcsarnok: 16:30-18:00
Szerda: 9:00-16:30 Verseny u. 2.
Csütörtök: 9:00-16:30 Verseny u. 2., Sportcsarnok: 16:30-18:00
Péntek: 9:00-16:00 Verseny u. 2.
Helyreszóló bérlet vásárlására csak a Verseny utcai irodában van lehetőség.

Tasi Tímea írása.

Hirdetés