Wentzel Nóra a PEAC-PÉCS játékosa marad jövőre

A napokban írták alá azt a szerződést, amely szerint a Rátgéber Kosárlabda Akadémia neveltje, Wentzel Nóra újabb egy évre elkötelezte magát a pécsi klubhoz.

hirdetés
Uránia Mozi

Korosztályának egyik legjobbja és a felnőtt mezőnyben is a fiatal, U20-as játékosok közül ő volt a legeredményesebb az alapszakasz során 11,6-os pontátlagával. Ugyan októberi kézsérülése miatt néhány hetet ki kellett hagynia, ám ezzel együtt is a PEAC-PÉCS második legeredményesebb játékosa, Kiss Virág mögött.

A lehetőséget és a bizalmat maximálisan megkapta edzőitől, átlagosan ő töltötte a legtöbb időt a pályán az alapszakaszban, mérkőzésenként 32 percet. A Magyar Kupa nyolcas döntőjében Wentzel Nórának szintén remek mutatói voltak (33,7 perc, 14,3 pont, 5,7 lepattanó, 3,3 gólpassz).

A sportoló a Pécsi Tudományegyetem hallgatója sport és rekreációszervezés szakon.

– Nagyon örülök, hogy a hatodik szezonomat is Pécsen tölthetem. Úgy érzem, hogy a fejlődésem szempontjából a lehető legjobb helyen vagyok. Nagyon nehéz és küzdelmes szezonon leszünk túl, ami összekovácsolta a csapatot. Remélem, hogy a következő bajnoki évben még jobb teljesítményt tudunk nyújtani és nagyon szeretném, ha nézők előtt tudnánk játszani – nyilatkozta Wentzel Nóra annak kapcsán, hogy továbbra is Pécsett folytatja a pályafutását.