Lantos Mislenybe megy

December végén beszámoltunk róla, hogy Lantos Levente a több játéklehetőség érdekében távozik csapatunktól – írja a pmfc.hu. Akkor még nem lehetett tudni, hogy hol folytatja, hiszen a rutinos védő iránt több csapat is érdeklődött. A játékos végül úgy döntött, hogy a Kozármisleny FC-t választja.

A pécsi születésű Lantos Levente 1997-ben csatlakozott a PMFC-hez, 2000. március elején mutatkozott be a felnőttek között. Tagja volt a két másodosztályú bajnokcsapatunknak, és egy esetben Ligakupa ezüstérmet is a vitrinjébe akaszthatott. Lantos Levente mutatója európai szinten is megsüvegelendő: a 34 éves, rutinos bekket több mint 17 esztendőn át tudhattuk labdarúgónknak, sorozata mindössze egy szezonra szakadt meg, mivel korábban egy évet kölcsönben Komlón töltött. Lantos Levente a másod- és a legmagasabb osztályú bajnokságokban 266 meccsen játszott együttesünkben, míg kizárólag az NB I-ben 107 találkozón szerepelt a piros-feketékkel és két gólt szerzett.

Kevesen tudják, de Lantos korábban már magára ölthette a mislenyi mezt. Egy PMFC-MATIAS – Kozármisleny felkészülési meccsen ugyanis védőproblémával küzdöttek a vendégek, ezért a rutinos labdarúgó kisegítette akkori edzőpartnerünket.

hirdetés
Uránia Mozi
Hirdetés