Lemond posztjáról a kozármislenyi tulajdonos

Kozármisleny, 2017. április 2. A közönség a felújított kozármislenyi futballstadiont avatásán 2017. április 2-án. MTI Fotó: Lendvai Péter

A másodosztályból hétvégén kieső kozármislenyi csapat tulajdonosa, Feleki Attila bejelentette, távozik posztjáról több évtized után – írja a Bama.hu.

hirdetés

A HR-Rent Kozármisleny csapatának tulajdonosa nagy csalódásként élte meg a kiesést, főleg hogy a csapat megverte a bajnok Puskás Akadémia klubját, háromszor a Nyíregyházát is, akik hibátlanul vezették a bajnokságot.

Feleki Attila szerint a keret elég erős a másodosztályi tagsághoz, de a kulcsjátékosok hiányát már nem bírták. A kiesés után síró játékosokat említett, de voltak akiken egész idényben látszott a motiváció hiánya.

Elmondta, hogy a sok csalódás után kissé elfáradt, befejezi. A tulajdonos addig nem fog távozni posztjáról, míg nem talál hiteles, megbízható embert utódjaként. Az okok között van az is, hogy a másodosztály és a harmadosztály pénzügyi támogatottsága között hatalmas különbség van, a PMFC-vel folytatott versengés pedig nem lenne szerencsés abban az esetben, ha egymást ütnék ki a feljutásért.