10 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportLesz új Fradi-stadion az Üllői úton

Lesz új Fradi-stadion az Üllői úton

Lesz új stadion az Üllői úton, de hogy egy éven belül megépül-e, az elsősorban az engedélyeztetési eljárás hosszától függ – jelentette ki Alexander Gersl, a Ferencváros tulajdonosi képviselője.

A klub tulajdonosai szeretnék egy éven belül felépíteni az új Üllői úti arénát, amelyhez elmondása szerint az önrész már a tulajdonosok rendelkezésére áll, s most éppen a banki finanszírozásról tárgyalnak több pénzintézettel – közölte a megbízott vezérigazgató a Magyar Televízió Ma Reggel című műsorában. Alexander Gersl hangsúlyozta: magyar befektetőt keresnek a Ferencvároshoz, de hogy kivel, kikkel tárgyalnak, azt titoktartási kötelezettségre hivatkozva nem árulta el.

Ugyanakkor egyértelműen tagadta, hogy jelenleg tárgyalnának Demján Sándorral, vagy cégével, a Trigránittal. „Egy éve tárgyaltunk Demján úrral, de akkor sem lehetséges befektetőként, hanem mint egy stadionépítő vállalat fejlesztőjeként, de a megbeszélések eredménytelenül zárultak.”

Gersl hozzátette: az új vezérigazgató személye az új befektető kilététől is függ. Olyan vezetőt szeretnének kinevezni, aki az új befektetőnek, és a jelenlegi tulajdonosnak, vagyis Kevin McCabe-nek egyaránt megfelel.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő