5 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportMárton: a helyzetkihasználáson még javítani kell

Márton: a helyzetkihasználáson még javítani kell

A PMFC vasárnap győzedelmeskedett a Siklós FC felett. Az eredményt és a pécsi csapat játékát Márton Gábor vezetőedző értékelte.

A Baranya megyei I. osztály 21. fordulójának rangadóján a listavezető PMFC közvetlen üldözője, egyben a második helyen álló Siklós FC otthonába látogatott. A vasárnapi összecsapáson. A PMFC a siklósiak fölé kerekedett és 2-0-ra győzedelmeskedett, Bodor és Schmidt találatainak köszönhetően tehát hazahozták a három pontot.

Miénk a 3 pont! fotó: pmfc.hu
Miénk a 3 pont! (fotó: pmfc.hu)

Márton Gábor, a PMFC vezetőedzőjének véleménye szerint a csapat a számos gól-közeli helyzetnek köszönhetően még hamarabb eldönthette volna a találkozót, azonban még így is elégedetten nyilatkozott a játékról. Elmondta, hogy ugyan a PMFC még nem nyerte meg a bajnokságot, egy fontos lépést azonban ezzel a mérkőzéssel megtett a győzelem érdekében.

Márton elégedett is meg nem is
Márton elégedett is meg nem is (fotó: pmfc.hu)

Kiemelte, hogy dicséret jár a siklósiaknak is, akik fel merték vállalni a PMFC elleni támadójátékot. A vezetőedző végezetül hangsúlyozta, hogy elismerésre méltó, hogy egy 8 hónapja létező csapat ilyen kiegyensúlyozottan tudja sorra nyerni tétmeccseit.

forrás: pmfc.hu

képek: pmfc.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő