Matyi azt ígérte, fizetni fog

A játékosok kezdeményezésére tartott tájékoztatást Matyi Dezső, a PMFC tulajdonosa a csapatnál hétfőn. Azt mondta nekik, megnyugodhatnak, mert megoldja a klub finanszírozását és be tudják fejezni a szezont.

hirdetés

Mint arról Lantos Levente, csapatkapitány lapunkat tájékoztatta, az összejövetelen Matyi Dezső azt mondta: saját maga oldja meg a csapat finanszírozását a város és külső szereplők nélkül. Megerősítette: a klub be tudja fejezni az élvonalban ezt a szezont és kötelezettséget vállalt a fizetések folyamatos és pontos utalására is.

Mindezzel Matyi Dezső decemberi bejelentését, miszerint nem vállalja az általa irányított cégcsoport a csapat finanszírozását, gyakorlatilag visszavonta. Lantos állítása szerint a csapat tagja megnyugodtak, s újult erővel vágnak bele a felkészülés folytatásába.

Matyi Dezső

A klubtulajdonos tavaly december 27-én jelentette be, hogy a Matias cégcsoport 2014. január 1-től megszünteti a pécsi futball finanszírozását.

Páva Zsolt polgármester január közepén jelentette be: a pécsi önkormányzat tulajdonában álló Pécsi Sport Nonprofit Zrt. 1 eurós vételi ajánlatot tesz a PMFC-t működtető társaság Matyi Dezső tulajdonában álló üzletrészének megvásárlására, valamint átvállalja a cég több százmillió forintra rúgó tartozásait. Matyi Dezső az ajánlatot nyílt levélben utasította vissza.

Lantos

PMFC 17 forduló után 25 pontjával hét győzelemmel, négy döntetlennel és hat vereséggel a hetedik helyen áll az OTP Bank Liga tabelláján. A bajnokság február 28-án folytatódik.

 • szöcs

  Minden pécsi aki tud vegyen jegyet. Most kell segiteni és nem birálgatni a fotelból.

 • Szekeres András

  Te inkább az árnyekszék nevet használd!Bár van részigazság abban amit mondassz,de ez a maunikás stílus nekem nem jön át.

 • Ítélőszék

  Ugye ismerős a történet!:) Páva-Kakas és galerije Így verte szét az Európa hírü pécsi női kosárlabdát, egy euróért 🙂 🙂 🙂 így foglalta el a pécsi vízművet, majd a mi adóforintunkból kártalanította a francia tulajdonost.Így barikádoztatta el a Tubest és zárta le betontömbökkel a környék legzsebb kilátóját és így verte szét pécs tömegközlekedését, majd szintén a mi adóforintjainklból nyakunkra ültette Árki-márkít, hogy a Busz-Mutyit is véghezvihesse!
  De jön hamarosan Április 6 és elsöpri a nép az oligarhák Narancsos hadát és jön az igazi elszámoltatás.minden FIDESZES gazembert börtönbe! Lesz bőven dolgunk Pécsi polgárok

 • azért

  most elég jól kiderült, hogy bizonyos helyzetekben egyes embereknek milyen Md-hez és a csapathoz a hozzáállása, valamint kire/kikre hogyan lehet számítani!(((())))

 • mindenki jojjon es vegyen jegyet

  Tamogassuk a csapatot. Szurkoljunk!!
  Csakamunkas!!!!

 • a varosvezetes lejaratta magat

  Igazi bohocok
  Evek ota legjobb helyen all a csapat es jol jatszik
  Atjatszottak volna a mutyisoknak vagy kiejtettek volna
  B. E. Mar ar az nb3-ban
  Latta oket
  Ennyire lehet oket komolyan venni
  Nem beszelnek a vallalkozokal se
  Aprilis 6 csak az elso
  Osszel igazi atfogo tamadas

 • kristóf

  feje mint a hordó esze mint egy dió ….

 • Szekeres András

  Inkább örülnél te nagytudásu!Ha nemzetközi kupába jutna a csapat semmi gond nem lenne!

 • pfff

  Akkor mi szükség volt a majd 2 hónapig tartó cirkuszra Matyi Úr? Kinek használt ezzel? Mi volt a célja? Ön egy kicsit zavaros, nehéz eset lehet, pszichiáter hallgatók szakdolgozat témájának tökéletes alanya.