5 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportLabdaMinden, amit tudni kell a szerdai PMFC–Vasas-meccsről

Minden, amit tudni kell a szerdai PMFC–Vasas-meccsről

A Vasas FC együttesét fogadja a PMFC Pécsen a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában. Mutatjuk a legfontosabb szurkolói infókat: jegyvásárlás, kapunyitás, maszkviselés, forgalomkorlátozás, büfé.

Jegyvásárlás

Jegyvásárlásra meccsnapon csak a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai, valamint a 7-es vendégpénztárban lesz lehetőség. A belépőjegy ára egységesen 1000 forint (14 éven aluliak és a 65 év felettieknek ingyenes a meccsnézés). A kapuk és a pénztárak egyébként délután négy órakor nyitnak, de ha nem akarunk sorban állni, vegyünk elővételben jegyet a klubházban.

A PMFC-Stadion befogadóképessége 3500 fő.

Büfé

A hazai- és a vendégszektorokban is üzemelnek majd a stadionbüfék, melyek a pénztárakhoz hasonlóan délután 4-kor nyitnak.

Szájmaszk

Rendelet értelmében kötelező sportrendezvényeken is a maszkviselés, méghozzá a mérkőzés teljes időtartama alatt. Egy kis ajándékkal készül most a pécsi csapat a szurkolóknak: aki szájmaszkos szelfit készít a stadionban, és beküldi, páros belépőket nyerhet a hazai bajnoki mérkőzésekre. Emellett jótékonykodhatunk is, ha a Focivilág üzletben található PMFC Shopban vásárolunk maszkot: annak árából 500 forintot a balesetet szenvedett kisgyerekek gyógyítására, ellátásra juttatnak el.

Forgalomkorlátozás, közlekedés

A meccs miatt forgalmirend-változásra kell készülnünk: teljes szélességében lezárják 16 órától 20.30-ig a Szigeti út, Szántó Kovács János utca és az Acsády Ignác utca közötti szakaszát. Kerülni a 6-os főközlekedési úton lehet majd, még több részlet és térkép ide kattintva érhető el.

Érkezzünk időben autóval és busszal is a nagy érdeklődésre való tekintettel.

Közvetítés

A PMFC – Vasas FC NB II-es mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti. Emellett a PMFC honlapján és – mint már szinte hagyománnyá vált – a PécsMa.hu-n is lesz szöveges tudósítás.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő