Most izmosodhatnak a harmincöt felettiek

Itt a tökéletes lehetőség felállni a fotelből a meglett felnőtteknek és az idősebbeknek: május első hetében egy teljesen ingyenesen igénybe vehető konditerem nyílik a Király utcában a 35 év felettiek számára.

Május 1. és 5. között a Király utcában, a volt Szektor Sport Pub helyén ideiglenes Funkcionális Edzőterem nyílik.  A pécsi B37 által szervezett rendezvény fő célja, hogy próbálja megmozgatni a 35 év feletti pécsieket az ingyenes edzés lehetőségével.

Az esemény szervezője, a B37 vezetője, Mézes Gergely elmondta, muszáj felhívni a figyelmet a sport és a testmozgás fontosságára – fiatalabbak és idősebbek számára egyaránt -, mert egész Európában, de hazánkban különösen rosszak a mutatók egészségügyi téren, nagyon kevesen végeznek testmozgást mindennapi szinten. Ezen próbálnak változtatni.

edzőterem kondi idős
Az idősek számára is fontos az erősítés, testmozgás

– Jó volna, ha minél többen részt vennének az eseményen, reggeltől estig lehet jönni a Király utcai terembe. Természetesen mindenki, a harmincöt év alattiak is ellátogathatnak majd, számukra kedvezményes napidíjat biztosítunk, hétfőtől péntekig.

A Testakadémia szervezésében a felszerelést a B37 Cross edzőterem biztosítja és a Mandala Jóga Stúdió is csatlakozott az akcióhoz, így ezt a szolgáltatást is igénybe lehet majd venni – nyilatkozta Mézes Gergely.

Az egész hetes eseményt egy zárórendezvény követi az Expo Centerben, egy látványos Masters CrossFit versenyt szervez a B37 – ide is minél többeket várnak a szervezők.

Hirdetés