8 C
Pécs
péntek, április 26, 2024
KezdőlapSportLabdaMost nem volt esélye a szoros meccsre a pécsi pólósoknak

Most nem volt esélye a szoros meccsre a pécsi pólósoknak

A Vasas elleni jó játékot ezúttal nem tudtam megismételni a PVSK vízilabdacsapata, a bombaerős Fradi alaposan elnáspángolta Török Viktor együttesét.

A bajnokság második fordulójában ismét hazai medencében ugorhatott vízbe a PVSK-Mecsek Füszért OB I.-es vízilabdacsapata. Az ellenfél a bombaerős kerettel rendelkező FTC volt, így azt azért előre lehetett sejteni, hogy nem a győzelem, hanem inkább a minél szorosabb vereség lehet a „cél”.

Ha így is volt, ez ezúttal nem jött össze a Pécsnek. Már az első félidő után tetemes volt ugyanis a Fradi előnye, kis híján lenullázták a fővárosiak Török Viktor csapatát, ugyanis 9-1-re vezettek két negyedet követően.

A második félidőben is záporoztak a lövések a pécsi kapura, de legalább támadásban egy kicsit sikerült előre lépnie a PVSK-nak. Így is nagyarányú hazai vereség lett a vége, 16-5-re nyert ugyanis az FTC. Persze, a PVSK-nak nem a zöld-fehérek ellen kell pontokat szerezni a bajnokságban.

PVSK-Mecsek Füszért–FTC-Telekom 5-16 (0-4, 1-5, 2-5, 2-2)
Vízilabda-OB I., férfiak, 1. forduló. Pécs, 200 néző. V.: Tóth I., Debreceni.

PVSK-Mecsek Füszért: Józsa – Reisz, Kolozsi 1, Csorba, KERESZTÚRI 2, GÁL D. 2, Csacsovszky A. Cs.: Gelencsér M. (k), Lihotzky, Almási, Némethy, Kókai, Aranyi, Gelencsér Á. Vezetőedző: Török Viktor.
FTC-Telekom: Szakonyi – MERKULOV 4, Varga D. 1, Pohl, Német T., DAMONTE 3, NYÍRI 4. Cs.: Molnár, UBOVICS 2, JANSIK SZ. 1, Fekete, Gál S., Gábor. Vezetőedző: Varga Zsolt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő