Nagy Dominik topbajnokságba igazolna

A profi futballt Pécsen kezdő Nagy Dominik tavaly a Fradival, nemrég Lengyelországban a Legia Warszawával lett bajnok. A Bama.hu-nak adott interjújában elárulta, nem kisebb célokat szövöget, mint egy topbajnokságba igazolni.

A 22 éves futballista a kezdeti nehézségek után jól beilleszkedett lengyel csapatába, bekerült a kezdőcsapatba és több gólt is szerzett, ami bajnoki címhez segítette az egyesületet. Nagy Dominik beszámolója szerint komoly ajánlatot kapott itthonról egy meg nem nevezett klubtól, de a pénznél fontosabb az a szeretet és megbecsülés, amit kint kap a Legiánál.

Jövőre a Bajnokok Ligájában is pályára léphet, ami óriási előrelépést jelent egy focista karrierjében. A következő évben még meghatározóbb játékossá válna, ami után az öt topbajnokság egyikébe igazolna. Az olasz, spanyol vagy a német élvonal egy középcsapata tökéletesen megfelelne.

Elmondta, hogy alapvetően elégedett az idei szezonjával, még akkor is, ha az elején nem játszott sokat. Az utolsó fél évben már alapember lett, úgyhogy nincs ok a panaszra.

Nagy Dominik tavasszal tizenkét meccsen lépett pályára, nyolcszor volt kezdő és négy gólt szerzett. Részese volt az andorrai lebőgésnek, őt már a 21. percben becserélte Bernd Storck, azonban az ő lábában is ott maradt a hőn áhított gól.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés