Nagyon kell a biztatás a PMFC-nek

Péntek este fogadja PMFC az Újpestet, a két csapat immár 95. alkalommal csap össze. A csapat kisebb hullámvölgybe került, így ma nagyon fontos lehet a szurkolók biztatása. 


Az Újpest jelenleg a tabella 11. helyén áll, a Pécs a 8.  A PMFC azonban csak 3 ponttal van lemaradva az 5. helyen álló FTC-től, és mindössze 5 pontos a hátránya a 3. Videotonhoz képest. Az Újpest ellen a Magyar Kupában elszenvedett két vereség ugyanakkor nem túl jó előjel, ma azonban bizonyíthatnak a pécsiek a bajnokságban.

Lőrincz Emil vezetőedző a Pmfc.hu-nak elmondta, négy meghatározó játékost kell nélkülözniük a pécsieknek, miközben az Újpest jó csapat, elől gyors és jó képességű játékosokkal. A középpályán szintén veszélyes játékosaik vannak, elég csak Vasiljevicre és Kabátra gondolni.

– Nem lesz könnyű dolgunk ellenük, a gyors embereiket hatástalanítanunk kell – mondta Lőrincz Emil. – Lógnak a fejek, bőven vannak gondjaink, de azért remélem, a csapat egységes lesz.

A meccs 19 órakor kezdődik, érdemes elővételben megvásárolni a belépőket, mert az új, névre szóló jegyek miatt a helyszínen sorok alakulhatnak ki a pénztáraknál. A csapatnak pedig most minden biztatás kell.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés