11 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportLabdaNem indult jól az alsóházi küzdelem a PVSK-nak

Nem indult jól az alsóházi küzdelem a PVSK-nak

Gyenge védekezésének köszönhetően hazai pályán vereséggel kezdte a bajnokság alsóházi küzdelmeit a PVSK-Veolia együttese, amely az Oroszlánytól kapott ki.

Az Oroszlány ellen kezdte meg alsóházi szereplését a PVSK-Veolia NB I.-es férfikosárlabda-csapata hazai környezetben. Hogy szerencse-e, vagy sem, hogy továbbra is üres lelátók előtt játszottak Budimirék nem tudjuk biztosan, ugyanis az első félidő után könnyen lehet, hogy sokan amúgy is hazamentek volna. Nem játszott ugyanis jól a Pécs, így igazából kicsit sem kellett azon csodálkozni, hogy az OSE kilencpontos előnyre tett szert húsz perc alatt.

A helyzet pedig a nagyszünet után csak tovább romlott. Bár a harmadik negyedet jól kezdte a Pécs, a kezdeti fellángolás után látványos összezuhanás jött, így a záró negyed elejére már 18 pontos hátrányba került Dragan Alekszics legénysége. Innen pedig nem volt mese, állni kellett a pofont. Merthogy hiába kozmetikázott kicsit a PVSK a végére, így is tükörsima vereséget szenvedett hazai pályán.

 

PVSK-Veolia–OSE Lions 91-98 (19-20, 23-31, 20-26, 29-21)

Kosárlabda-NB I., férfiak. Alsóházi rájátszás. Pécs, zárt kapuk mögött. V.: Papp P., Nagy V., Kovács N.

PVSK-Veolia: Ruják 13/6, Funderburk 21/3, Dragasevics, Budimir 7, Brkics 19. Cs.: LEWIS 19/6, DEMETER 10, Krivacsevics 2. Vezetőedző: Dragan Alekszics.
OSE Lions: WASHINGTON 25/3, Anderson 9, ABELL 24, Morgan 9, Anda. Cs.: Kucsora 5/3, Garamvölgyi 7/3, ILLÉS 19/15. Vezetőedző: Sebastjan Krasovec.

Fotó: Rónási Márton / PVSK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő