5 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportLabdaNem kispályás: közel száz gólt rúgott a pécsi focista

Nem kispályás: közel száz gólt rúgott a pécsi focista

Véget ért a PSN Zrt. által szervezett, Decathlon-kupáért kiírt kispályás labdarúgó-bajnokság, amelyen Schweier Csaba lőtte a legtöbb gólt.

Négy osztályban összesen negyvenkét csapat mérte össze tudását idén a Pécs városi kispályás labdarúgó-bajnokságban, amely kiélezett küzdelmet és nagy csatákat hozott. Az Elitligában nagyot csatáztak egymással a gárdák, végül egyetlen győzelemmel volt jobb a Tűz-Partner a Forza Yellows együttesénél és ezzel meg is nyerte a bajnokságot. Az aranyérmes gárda erősségét jól mutatja, hogy az osztály gólkirálya (Schweier Csaba) és a legjobb kapusa (Herbert Roland) is a bajnokcsapatot erősítette.

Az I. osztály első és harmadik helyezettje között mindössze három pont volt a végelszámolásnál a különbség, a DPSE az utolsó fordulóban tudta megnyerni a végletekig kiélezett bajnokságot. Ahogy az Elitligában, úgy a szenioroknál is remekelt a Forza Yellows, amely magabiztosan nyerte meg a bajnokságot. A szenior 50+ bajnokságban a Fix-Ház öregfiúk és a Duplex Rota között mindössze a több rúgott gól döntött az előző csapat javára.

A bajnokság érdekessége, hogy Schweier Csaba elérte azt, amit korábban kitűzött magának célként: az Elitligában és a szenior korcsoportban is toronymagasan gólkirály lett, a két osztályban összesen 83 alkalommal talált be az ellenfelek hálójába, ezzel megszerezte az abszolút gólkirályi címet is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő