Hirdetés

Június 27 és 29. között Orfűn rendezték a 7. PSN Zrt. Orfűi Aquapark Nemzetközi Vízilabdatornát, amelyen a 2001-es születésű vagy annál fiatalabb játékosok ugrottak medencébe.

A PSN Zrt. vízilabda szakosztálya által rendezett megmérettetésen a serdülő korosztály legjobbjai mérték össze tudásukat Orfűn, a kiegyensúlyozott tornán az öt résztvevő ország képviselői különböző játékstílusokban mérkőzhettek meg egymással. A pécsi csapat komoly szakmai sikert elérve végzett az első helyen, Surányi László tanítványai sokszor erejükön felül teljesítve tették fel a koronát a bajnokságban mutatott teljesítményükre.

Surányi László, edző: – Nagyon büszke vagyok a fiúkra és örülök neki, hogy egy ilyen szép sikerrel fejeződött be a szezon. Nagyon sokat dolgoztak a srácok egész évben, hónapról hónapra fejlődtek akár csapat, akár egyéni szinten is. Az egész torna kiegyenlített volt, egy percre sem lehetett kiengedni. Kiemelni nem szeretnék senkit, igazi csapatdiadal volt, de úgy gondolom, hogy néhány év múlva ebből a csapatból is fognak OB I-es felnőtt játékosokat látni a szurkolók!

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét