10 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapSportLabdaNyolc nap alatt háromszor játszik hazai pályán a PMFC

Nyolc nap alatt háromszor játszik hazai pályán a PMFC

A Soroksár ellen felcserélte a pályaválasztó jogot Vas László együttese, így most vasárnap, majd jövő szerdán és vasárnap is hazai pályán játssza soron következő bajnoki mérkőzéseit a PMFC NB II.-es labdarúgócsapat.

Nem indult jól a bajnokság a PMFC számára, hiszen a tavaly a bravúros negyedik helyen záró együttes az új szezon első két fordulójában csupán egy pontot tudott szerezni. Ennek fényében most olyan lehetőség adódott a Munkásnak, amit muszáj lesz kihasználni.

A sorsolás szerint most vasárnap a Budaörsöt fogadja a PMFC a Merkantil Bank Ligában, aztán jövő szerdán egy hétközi fordulóban utazna Soroksárra, majd bő egy hét múlva ismét hazai környezetben várna bajnoki a Pécsre az Ajka ellen. Igen ám, csakhogy pályagondok miatt a Soroksár halasztást kért – ebbe azonban Vas László csapata nem ment be, ellenben meg tudott egyezni a riválissal abban, hogy felcserélik a pályaválasztói jogot. Ez pedig azt jelenti, hogy nyolc nap leforgása alatt háromszor is saját stadionjában próbálhatja meg gyarapítani pontjait a PMFC.

Mivel egyik ellenfél sem a másodosztály kiemelkedő csapata – még, ha egyáltalán ne is rossz ellenfelek –, itt a nagy lehetőség arra, hogy a haloványabb kezdést kijavítsa a klub, és kicsit talán ki is engesztelje szurkolóit.

A következő három forduló programja:

augusztus 15., vasárnap, 19 óra: PMFC–Budaörs
augusztus 18., szerda, 19 óra: PMFC–Soroksár
augusztus 22., vasárnap: 19 óra: PMFC–Ajka

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő