Olimpikonokkal egy medencében

Nagy élményben volt részük a PSN Zrt. úszóinak, hiszen a Kaposváron 46. alkalommal megrendezett dr. Csik Ferenc úszó emlékversenyen az olimpiai bajnok Gyurta Dániellel, a Verrasztó testvérekkel és Jakabos Zsuzsannával versenyezhettek egy medencében.

hirdetés

Gyurta Dániel egy héttel korábban még a norvégiai nemzetközi rövidpályás úszóversenyen lépett rajtkőre, szombaton viszont már Kaposváron szerepelt a 46. Csik Ferenc emlékversenyen. Az UTE olimpiai bajnoka 200 méteres mellúszásban állt rajtkőre, 2 perc 10,83 századmásodperces idejével az első helyet szerezte meg.

úszás

A híres sportolók az úszás mellett az emlékezésre is hagytak időt, együtt koszorúzták meg az 1936-os olimpiai bajnok Csik Ferenc mellszobrát.

  • Névtelen

    a pécsi úszók után a pécsi fürdőzők is elkezdhetnek más városokba, és falvakba járni fürdőzni,-most olvastam, hogy lassan nekilátnak a Hullám medencéi szétbombázásának! Agyatlan banda! És nem kérek elnézést! Több éve tudják, hogy baj van a kinti medencékkel. Csak egy kicsit értelmes társaság: ősszel megvizsgálja, megtervezi, tavasszal megcsinálja. De itt se értelem, se akarat.