12 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportÖnként jelentkezett a tavalyi UTE-Fradi meccs egyik randalírozója

Önként jelentkezett a tavalyi UTE-Fradi meccs egyik randalírozója

Önként jelentkezett a rendőrségen egy 23 éves fiatalember, akit a tavaly szeptemberi UTE-FTC labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatban keresett a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK); ezzel tovább bővült a gyanúsítottak köre.

A BRKF kommunikációs osztálya közleményében azt írta: a rendőrségen pénteken jelentkező férfi a kihallgatása során először tagadta a terhére rótt bűncselekmény elkövetését, az elé tárt bizonyítékok hatására azonban részletes beismerő vallomást tett. A további eljárást csoportos garázdaság bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatják vele szemben.

A rendőrség közleményében felidézi, hogy a tavaly szeptemberi UTE-FTC labdarúgó-mérkőzés helyszínén és környékén a rendbontók csaknem tízmilliós kárt okoztak. Közülük többeket a helyszínen, több embert pedig egy szerda hajnali akció során fogtak el a BRFK munkatársai.

Arra is emlékeztetnek, hogy a meccs előtt egy újpesti aluljáróban megkéseltek egy fiatalembert. Az emberölés kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozás adatai alapján a BRFK körözést adott ki a 30 éves Breitenbach Róbert ellen. A 175-180 centiméter magas, erős testalkatú, kerek arcú, kopasz férfi különös ismertetőjelei a tetoválásai.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő