9 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapSportOrfűn kezdte az évet a PSN úszószakosztálya

Orfűn kezdte az évet a PSN úszószakosztálya

Idén családias hangulatban nyitotta szezonját a PSN Zrt. Úszószakosztálya augusztus 31-én, szombaton. A rendezvényen a szakosztály edzői, sportolói és a szülők is részt vettek.

A programok szervezését és zavartalan lebonyolítását a PSN Zrt. Úszószakosztályának vezetője, Jancsik Árpád tartotta kézben, helyszínnek pedig a festői környezetű, Orfűn található Pécsi Kajak Kenu Club esett választásul. Az orfűi sporttáborban a sportolók, szüleik és az edzők vegyes csapatokat alkotva sárkányhajóversenyen mérték össze erejüket, ezt pedig frizbiverseny, majd a nagyobbak és a kisebbek focimeccsei követték a családi-baráti rendezvényen.

A jó hangulatú sportnap egyben csapatépítés gyanánt is szolgált, mert ugyan az úszás egyéni sport, egy összetartó csapat nélkül nem lehet sikereket elérni, legyen szó az edzői, szülői, baráti, szellemi vagy fizikai támogatásról. A szombati nap bizonyította, hogy a sportolók, a szülők és az edzők erős egységet képeznek, ami elengedhetetlen a sportolóink felkészüléséhez szükséges nyugodt háttérhez.

– Hosszú, de sikeres évet tudhatunk magunk mögött, bár a londoni paraúszó világbajnokság még hátravan, ahol két sportolónk is rajtkőre lép 1 hét múlva. A szeptemberi indulás a tavalyi évben megkezdett úton folytatódik, de rengeteg feladat áll még előttünk. Éppen ezért idén gondoltuk hasznosnak és rendhagyónak a csapatépítő évnyitó rendezvény kezdeményezését, hogy könnyedén és játékosan rázódjunk kicsit vissza a megszokott kerékvágásba – értékelte Jancsik Árpád az elmúlt szezont és annak utolsó megmérettetéseit.

Az évnyitóról készült képeket a PSN Zrt. központi vagy az Úszószakosztály Facebook-oldalán tekintjük meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő