13 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapHírzónaÓriáskivetítő Kertvárosban

Óriáskivetítő Kertvárosban

A csütörtök esti brazil – horvát nyitánytól a július 13-i fináléig a 2014-es labdarúgó-világbajnokság valamennyi összecsapását baráti társaságban, akár egy sör mellett végigszurkolhatják az érdeklődők a kertvárosi ANK-sportpálya dél-nyugati szegletében felállított óriáskivetítő előtt.

Amikor Csizi Péter alpolgármester, a városrész országgyűlési képviselője az ANK vezetőivel csütörtök kora délután a munkálatok utolsó fázisát egy sajtónyilvános bejárás keretében megtekintette, épp az utolsó elemet helyezték el az óriási ledfalon az építők. Mint megtudtuk, a csaknem 40 négyzetméteres felület a város legnagyobb kivetítője lesz, így a kertvárosiak különleges méretben láthatják a vb sztárfocistáit.

ANK vbrajt3

Csizi Péter hangsúlyozta, hogy a két évvel ezelőtti labdarúgó Eb hasonló kezdeményezésének sikere nyomán magától értetődőnek tűnt, hogy most, a világbajnokság alatt is hasonló Focimaratonnal, azaz sörsátorral, több száz férőhelyes sörkerttel és persze a fő attrakciót jelentő óriáskivetítővel várja a városrész focibarátait.

A június 12-i, azaz ma este 22 órakor kezdődő brazil – horvát nyitómeccstől kezdve a vb mind a 64, akár magyar idő szerint délelőtti, akár késő éjszakai mérkőzése képernyőre kerül az ANK-nál – emellett természetesen a Kossuth téri hasonló kivetítő jóvoltából a belvárosban élők sem maradnak le a szabadtéri szurkolás nyújtotta örömökről.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő