13 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapHírzónaÖtmilliós adomány a pécsi gyermeksportnak

Ötmilliós adomány a pécsi gyermeksportnak

A Samsung Electronics Magyar Zrt. az olimpiai mozgalom kiemelt támogatója ’Smart Sport a Gyermekekért’ elnevezéssel kampányt indít a helyi gyermeksport támogatása érdekében. Sajtóközlemény:

A 2012. június 1. és augusztus 12. között zajló program keretében a vállalat országszerte 100 millió forint összértékű Samsung terméket adományoz a magyarországi gyermeksport-szervezetek számára.

Budapesten a Magyar Olimpiai Bizottság, az ország megyeszékhelyein a polgármesterek kapták a felkérést, hogy hozzáértésükkel segítsenek megtalálni azon gyermeksport szervezeteket, amelyek a leghatékonyabban tudják felhasználni a Samsung készülékeket. Ennek jegyében minden megyeszékhely, így Pécs is 5 millió forint értékű termékadománnyal támogathatja a helyi szervezeteket.

A ’Smart Sport a Gyermekekért’ kampány célja ezen túlmenően, hogy a felnőtt lakosság is példát mutasson a gyermekeknek és szabadidős sporttevékenységek révén népszerűsítse a sportot. A Samsung külön e célra fejlesztett egy alkalmazást, amellyel az azt letöltő felhasználók nyomon követhetik sportteljesítményüket és egyúttal hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jó példát mutassanak a fiataloknak. A cél az alkalmazás segítségével összegyűjteni az 1 millió SMART kilométert Magyarország számára.

A programokról, illetve a pécsi adományozás részleteiről a Samsung, az Önkormányzat és a Pécsi Sport Nonprofit Zrt.közös sajtótájékoztatót tart szerda délelőtt.

Forrás: Városháza

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő