10 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapSportOverdose Párizs helyet Milánóban futhat

Overdose Párizs helyet Milánóban futhat

A vasárnapi párizsi Gorup-1-es viadalon nem áll rajthoz Overdose, a veretlenségét augusztusban Baden-Badenben elvesztett magyar csodaló, helyette valószínűleg október 17-én Milánóban fut majd.

Mikóczy Zoltán, a versenyló résztulajdonosa a pannoniaoverdose.hu-nak elmondta, hogy a németországi viadal után a tervezettnél hosszabbra nyúlt az állat pihenője, ezért nem vállalhatták felelőséggel a franciaországi szereplést. Overdose jó hangulatban, folyamatosan készül, ám csak a jövő hétvégén dől el, hogy biztosan indul-e a Premio Omenoniban, melynek 1000 méteres futamára már benevezték.

„Ezt nem lehet előre eltervezni, csak a viselkedéséből és az általa mutatott jelekből lehet kikövetkeztetni, hogy mikor áll készen az újabb versenyt megelőző munkákra – mondta Mikóczy. – Ez a pillanat el is érkezett, a múlt hét óta ismét versenyre készül, de nem Párizsra, mert Baden-Baden után már kifutottunk az időből.”

A tavalyi sérülés okozta hosszú kihagyás után idén eddig három versenyen rajtolt: Szlovákiában, illetve a Kincsem Parkban könnyedén nyert, Baden-Badenben azonban nem volt esélye a sikerre, miután hosszú ideig nem akart beállni a rajtgépbe, többször ledobta lovasát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő