10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapHírzónaPálmafák alatt készül a PMFC

Pálmafák alatt készül a PMFC

A pmfc.hu-n folyamatosan lehet követni, mi mindennel is telnek a hazai bajnokságban szereplő PMFC labdarúgóinak hétköznapjai Törökországban. A tavaszi szezont a tabella utolsó helyéről kezdő csapat pálmafák árnyékában végzi a felkészülést, a focisták edzéseken vesznek részt és külföldi csapatokkal hangolódnak rá a magyar bajnokságra. Jut idő wellnessre is a kimerítő tréningek után.

A pécsiek Törökország déli részének üdülőcentrumában, Antalyaban készülnek, s egy minden igényt kielégítő tengerparti hotelben pihennek a pmfc.hu beszámolója szerint. Az első edzőmeccsükön nyertek is a macedón bajnokság harmadik helyezettje, az FKShkendija ellen 1-0-ra.

Pmfc2

A klub hivatalos honlapja szerint a horvát edző, Robert jarni kemény edzéseket tart, konditerembe küldi asrácokat, de lazításként a csapat elvonulhat a szálloda alsó szintjén található wellness részlegbe is.

Pmfc3

Ezen túlmenően szabadidejükben még városnézésre is jut idő, az egyik ilyen alkalmon „mindenkinek lehetősége nyílt egy kis nézelődésre, sétálgatásra, vásárolgatásra” – írják. Az időjárásra egyébként eddig nem lehetett panasz. „Verőfényes napsütés volt szinte egész nap, a szél végre már csak egy kicsit fújt” – közölte a klub honlapján.

Pmfc4

Horváth Adrián, a csapat középpályása szerint az edzéseken ugyanakkor „érezni lehet, hogy a csapat nem nyaralni jött Antalyába, (…) gőzerővel folyik a munka napról napra” üzent haza a labdarúgó. Horváth úgy érzi, a társaság kezd összeszokni, a csapaton kezd látszani a mentális és taktikai fejlődés.

Hogy mire lesz elég az antalyai edzőtábor, arra február 28-án választ is kaphatunk. A pirosfeketék az Újpest otthonába látogatnak. Ott játsszák az első tavaszi NB1-es meccsüket.

Fotók és információk forrása: pmfc.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő