Pécsett csaptak össze az ország legsportosabb hallgatói!

November 6-án tartották a Műszaki Felsőoktatási Sportnapok ünnepélyes eredményhirdetését, mellyel lezárult a legrégebbi és legjelentősebb felsőoktatási sportesemény negyvennyolcadik felvonása Pécsett. Az eseményen Őri László köszöntötte a résztvevőket és a díjazottakat.

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Sportcsarnokában vehették át a kupákat és érmeket kedden, az ország minden pontjáról érkező csapatok. A hallgatók sakk, asztalitenisz, futsal, férfi-női kosárlabda és férfi kézilabda sportokban mérhették össze tudásukat november 5-6-án.

– Az utóbbi években a PTE PEAC és a PTE Sportiroda egyre több sporteseményt szervez, ennek köszönhető, hogy egyre többen sportolnak a városban. Ennek a munkának az elismerése, hogy Pécs adott otthont a negyvennyolcadik Műszaki Felsőoktatási Sportnapoknak – mondta el Őri László, Pécs alpolgármestere az ünnepélyes eredményhirdetésen, majd hozzátette, hogy egy ilyen rangos sporteseményen csak nyertesek születhetnek.

Az eseményre érkeztek többek között Budapestről, Miskolcról és Győrből is, hogy összecsapjanak a házigazda pécsiekkel, a két nap alatt remek eredmények születtek.

hirdetés
Uránia Mozi

Hirdetés