PMFC: így rúgták a gólokat

A PMFC-MATIAS labdarúgó-csapata az őszi szezon során 56 perc 40 másodpercenként talált be az ellenfelek hálójába – írja a pmfc.hu. A honlap beszámolója szerint örök nevelési tanmese, miszerint adni jobb, mint kapni. Ez különösen így van a pofonok, meg a gólok esetében. A PMFC-MATIAS, a labdarúgó NB I-ben, 2013 őszén, a 17 meccs során 27 esetben talált be az ellenfelek hálójába. Minden fellépés során jutott legalább egy „dugó” a vetélytársak kapujába.

Mint írták, a legrosszabbul a Kecskemét járt, méghozzá a saját pályáján, ahol a vendég piros-feketék ötöt rámoltak be nekik.

“Kétszer három, ugyanannyiszor kettő, míg tucatnyi esetben meg 1-1 gól esett a mi meccseinken, a támadóink, középpályásaink, néha meg a védőink révén. A találkozónkénti gólátlagunk 1,588, ami annyit jelent, miszerint a gárda, 1530 perc alatt (a hosszabbításokat most hagyjuk nagyvonalúan!), 56 perc 40 másodpercenként volt eredményes” – írta a csapat honlapja.

Házi góllövőlista:

9 gólos:
Koller Krisztián (PMFC-MATIAS – FTC, Paks – PMFC-MATIAS, PMFC-MATIAS – Győri ETO, PMFC-MATIAS – DVSC 2, PMFC-MATIAS – Kaposvár 2, Haladás – PMFC-MATIAS, FTC – PMFC-MATIAS)

3 gólos:
Mohl Dávid (KTE – PMFC-MATIAS, PMFC-MATIAS – Pápa, PMFC-MATIAS – Paks)
Miroslav Grumic (Újpest – PMFC-MATIAS, Honvéd – PMFC-MATIAS, PMFC-MATIAS – DVTK)

2 gólos:
Pölöskey Péter (MTK – PMFC-MATIAS, KTE – PMFC-MATIAS)
Szatmári Lóránd (PMFC-MATIAS – Kaposvár, Haladás – PMFC-MATIAS)
Fröhlich Roland (Videoton – PMFC-MATIAS, PMFC-MATIAS – PAFC)
Danijel Romic (KTE – PMFC-MATIAS, Haladás – PMFC-MATIAS)

1 gólos:
Fodor Ferenc (Mezőkövesd – PMFC-MATIAS)
Márkvárt Dávid (KTE – PMFC-MATIAS)
Eke Uzoma (KTE – PMFC-MATIAS)

Hirdetés