12 C
Pécs
kedd, április 23, 2024
KezdőlapHírzónaPMFC: nagy jövés-menés

PMFC: nagy jövés-menés

Idén nyáron is átalakul a keret: távozókról és érkezőkről egyaránt szó esett a PMFC mai sajtótájékoztatóján. A csapat öt új játékosát mutatta be hivatalosan a médiának, Nagy Olivér és Lázár Pál viszont új csapatban folytatják. Közben Supka és Okoronkwo is új csapatot talált magának.

Három olyan játékos is megjelent a sajtótájékoztatón, akikről már korábban is tudni lehetett, hogy a PMFC-hez igazolnak. Most mutatták be a médiának Mohl Dávidot, Gőcze Gergőt és Rácz Ferencet is. Rajtuk kívül azonban Danijel Romic és Steer Bence szerződtetését is bejelentette a klub.

Romic korább Kozármislenyben futballozott, így a hátvédet jól ismerheti a szakmai stáb. Steer Bence személyében pedig  egy 19 éves kapus került a pécsiekhez, akire – minden valószínűség szerint – kezdetben a második csapatnál számítanak.

Sajtóhírek szerint a PMFC  érdeklődik a szlovén  Ivica Guberac iránt is, aki tavaly negyedik helyen végzett csapatával hazája pontvadászatában. A lejárt szerződésű középpályás korábban szerepelt hazája U21-es válogatottjában is.

Nagy Olivérrel és Lázár Pállal azonban szerződést bontott a klub. Előbbi csapatot keres magának, míg a korábbi válogatott játékossal úgy szólt a megállapodás, hogy egy jobb ajánlat esetén csapatot válthat.

Ismét jelentősen átalakul tehát a keret a Mecsekalján, hiszen az 5 érkező és a 3 kölcsönből visszatérő játékos mellett már legalább tucatnyian (köztük Horváth Zsolt, Nagy Dominik, Akassou, Krejci) távoztak az együttestől. Friss hírek szerint azonban lezárult az Okoronkwo-ügy, a nigériai játékos a német második ligás Erzgebirge Aue-hoz szerződött.

Továbbá új csapatot talált magának Supka Attila is, aki az NBII-es Soproni VSE szakmai igazgatójaként tevékenykedik a továbbiakban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő