PMFC: nincs végrehajtás

A klub ügyvezetője, Győri János azt mondta a Nemzeti Sportnak, hogy még keresnek egy szabadon igazolható csatárt, de a klub ellen folyó végrehajtás már nem aktuális.

A sportnapilap online kiadásában nyilatkozó Győri János a Nemzeti Sport Online megkeresésére arról beszélt, hogy továbbra sincs előrelépés csatár-ügyben, továbbra is keresnek játékost.

Nem úgy Mohl Dávid és Pölöskey Péter ügyében. A két játékos már korábban szabadlistára került, nem is készülhettek az első csapattal, de ha máig nem történik előrelépés az ügyükben, nem találnak klubot vagy nem szakítanak a Péccsel, akkor később már nem tudnak váltani.

„Ma éjfélig kiderül, mi lesz velük. Az sem zárható ki, hogy maradnak, de reméljük, az a keret fogja kivívni a bennmaradást, amely végigcsinálta a téli felkészülést Robert Jarni irányításával, illetve még egy csatár csatlakozhat ehhez a kerethez” – fogalmazott Győri a lapnak, aki finoman utalt arra, hogy Pölöskeyékkel továbbra sem számolnak. Az NSO értesülései szerint a legvalószínűbb forgatókönyv szerint a két labdarúgótól ma éjfélig közös megegyezéssel elválnak a pécsiek.

Győri Jánost azzal kapcsolatban is faggatták, indul-e végrehajtás a labdarúgócsapatot működtető kft. ellen, az e-cegjegyzek.hu-n található adatok szerint ugyanis február 4-én a Pécsi Törvényszék végrehajtást rendelt el a PMFC-Sport Kft.-vel szemben.

„Ez a kérdés már nem aktuális, megoldódott az ügy, nem lesz végrehajtás” – kommentált röviden a sportvezető.

Hirdetés