PMFC: Véber feltalálta a spanyolviaszt

Kinyílt a focista közhelyszótár Pécsen is. Nahát, nincs mese,  pontokat kell szerezni. A PMFC.hu tudósítása szerint az eddig Pécsett igen sikertelenül szereplő Véber György, a kényszertörlési eljárásba keveredett PMFC-Sport Kft. által vitt 3 pontos focicsapat vezetője rájött, hogy mi kell a csapatnak. 

Sikerélmény – ezt bírta mondani, annak kapcsán, hogy egy magyar élvonalbeli és egy harmadosztályban vitézkedő csapattal csap össze a pécsi együttes. A várhatóan rendkívül megterhelő III. osztályú szegedi klubbal történő összecsapás után a PMFC.hu szerint Tiszafüreden lesz a pécsi csapat, “ahol remek alkalmuk nyílik a kupameccs utáni regenerálódásra”.

Véber nem bíz semmi a véletlenre, és a legerősebb csapatot küldi harcba a szegediek ellen, de azért majd taktikai elemeket is kipróbálnak. És akkor a nyilatkozat a vezetőedződőtől:

– Csak a saját magunk játékával szabad foglalkoznunk és úgy kell hozzáállni és már a kezdőrúgástól a találkozóhoz, mintha ez a döntő lenne. Ettől a héttől már azt várom, hogy minden eddigi negatívum pozitívvá váljon – emelte ki a mondandó velejét a tréner. A PMFC.hu tudósítása szerint még hozzátette:

– Nem érzem, hogy pánik hangulat uralkodna a játékosokban. Tisztában vannak a képességeikkel és sokkal jobb futballisták, mint amit eddig a pályán viszontláttunk tőlük. Tesznek is a győzelemért, de sikerélmény kell. Úgy gondolom, ez mozdítja tovább ezt az állapotot. Nem sikerült a rajt, de innentől kezdve olyan mindegy, hogy kivel játszunk. Pontot-pontokat kell szereznünk bárhol is lépünk pályára – tudósított a klub honlapja.

Hirdetés