9 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapHírzónaNon-stop teniszfesztivált rendeznek

Non-stop teniszfesztivált rendeznek

Huszonnégy órás non-stop teniszfesztivált rendeznek jövő hétvégén nyolc magyar városban.

A Head 24 elnevezésű esemény – melynek fővédnöke Szűcs Lajos, a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) elnöke – szerdai sajtótájékoztatóján Nagyiványi György főszervező közölte: az ötlet onnan jött, hogy tavaly Romániában került sor egy pályán 24 órás teniszre, ezt próbálják idehaza túlszárnyalni.

„Minden olyan kezdeményezést üdvözlünk, amely a tömegsport felé nyit, elvégre Magyarországon mintegy százezren ragadnak teniszütőt rendszeresen” – jelentette ki Richter Attila, az MTSZ főtitkára, hozzátéve, a szövetségnek az a célja, hogy minél többen elhelyezkedhessenek a sportágban.

Az érdeklődők Budapesten, Nyíregyházán, Szegeden, Győrben, Pécsen, Szekszárdon, Balatonbogláron és Balatonalmádiban léphetnek pályára június 20-án 16 órától 21-én 16 óráig. Győrben a női, Almádiban pedig a veszprémi férfi kézilabdázók is képviseltetik magukat.

A nevezési díj háromezer forint, a helyben vagy a www.head24tennis.hu honlapon regisztrált játékosok tombolán vesznek részt, melynek során 3 millió forint értékben sorsolnak ki nyereményeket. A fődíj egy kétszemélyes utazás a londoni ATP-világbajnokságra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő