8 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapHírzónaSekulovic elmaradt bére miatt távozott

Sekulovic elmaradt bére miatt távozott

Váratlanul lemondott Srecko Sekulovic, a PVSK-Pannonpower férfi kosárlabda-csapatának vezetőedzője, aki Marosvásárhelyre szerződött.

A döntését a klubbal hétfő késő este közlő szerb szakember – aki egy évig edzősködött a Mecsekalján – a jövőben a román elsőligás Maros KK férfigárdáját irányítja majd. Új együttese pénteki nagyszebeni mérkőzésén már ő ül a kispadon.

A három győzelemmel és öt vereséggel az NB I 7. helyén álló együttes elöljárói mielőbb szeretnék meglelni a tréner utódát.

Frissítve (14:40)

A Pécs TV-nek nyilatkozva a tréner azt mondta, hogy két hónapja nem kapott fizetést. A klub vezetése elismerte a tartozást, és azt is, hogy az edzőn kívül csak a magyar játékosoknak nem fizették még ki az utolsó két havi bért. A légiósok megkapták a pénzüket.

A Pécs TV információi szerint 4500 euróval tartozik a PVSK Marketing Kft. Srecko Sekulovicnak. „Nem akarok dolgozni ingyen. 50 éves vagyok, családos ember vagyok, és nekem ez fontos” – így a tréner. [audio:http://www.pecsma.hu/wp-content/uploads/2011/11/srecko_elmegy.mp3|titles=srecko_elmegy]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő