10 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportRemek programmal vár mindenkit a Pécsi-tó

Remek programmal vár mindenkit a Pécsi-tó

Június első két napján Orfűn rendezi a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a PSN Zrt., Orfű Önkormányzata és a Pécsi Kajak-Kenu Club támogatásával a Sárkányhajó Roadshow-t és SUP-kupát, amelyre amatőr versenyzők jelentkezését is várják.

Akik szívesen megnéznék, hogyan versenyeznek az ország legjobb sárkányhajósai az országos bajnokságon, azokat szeretettel várják a rendezők június 1-én a Pécsi-tónál, ekkor rendezik ugyanis az igazolt versenyzők megmérettetését a festői szépségű Orfűn. A szervezők a szabadidősportolókra is gondoltak, június 2-án, vasárnap az amatőr Sárkányhajó és SUP (Stand Up Paddle) Roadshow alkalmával bárki kipróbálhatja magát ebben a két nagyszerű sportágban.

A sárkányhajósok látványos versenyén a korábbiakkal ellentétben ezúttal nem kettő, hanem négy egység fut egyszerre a tavon, így még izgalmasabb összecsapásokra lehet majd számítani. A cégek, települések, családi és baráti csoportok 10-es, illetve 20-as hajókban mérhetik össze rátermettségüket, a rajthoz állókat 200 méter evezés és rengeteg közös élmény várja a tavon.

A Stand Up Paddle (SUP) Roadshow-n 10-14 láb hosszú, merev és felfújható deszkákon versenyeznek majd a résztvevők.

Ez a sportág az egész család számára remek kikapcsolódást nyújt, hiszen amellett, hogy biztonságos, nagyon izgalmas is.

A rendezők május 27-ig várják az online előnevezők jelentkezését, ám a helyszínen is lehetőséget biztosítanak majd a regisztrációra.

Bővebb információ: www.psnzrt.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő