6 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportLabdaRemek szezon végén családi nappal zárták az évet a fiatal kézisek

Remek szezon végén családi nappal zárták az évet a fiatal kézisek

A Várkői Stadionban megtartott, hagyományteremtő eseményen mindenki jól érezte magát. A játékos feladatok mellet díjazták a szezon legjobbjait is.

A PSN Zrt. Kézilabda Szakosztálya igazán sikeres szezont zárt idén. Éppen ezért a gyerekeknek egy olyan évzáró eseményt szerveztek meg, amelyen a legjobbak díjakat vehettek át, mellette pedig egy kis szórakozásra is lehetőség nyílt. A Várkői Stadionban megtartott családi napról Kovács Gábor szakosztályvezető mesélt lapunknak.

– Első alkalommal rendeztük meg ezt – árulta el Kovács. – Szeretnénk hagyományt teremteni ebből és tovább fejleszteni. Bízunk benne, hogy évről évre gyarapodnak a díja és az érmek is hozzá.

Mondjuk a PSN csapatainak idei szereplése így is több volt, mint bíztató, hiszen az U8-as, U9-es, U10-es, U11-es és U12-es csapat is területi bajnok lett, de az U14-eseknek sem kell szégyenkezniük a megszerzett ezüstérem miatt. A PSN serdülői pedig az országos II. osztály bajnokaiként zárhattál le a szezont.

– Nagyon komoly előrelépés történt ebben az évben mind szakmailag, mind pedig támogatottság terén a fiú kézilabda utánpótlásban Pécsett – magyarázta a PécsMának Kovács Gábor. – Az edzéslehetőségek, felszerelések, az edzői stáb bővítése mellett a gyermeklétszám és bázis iskolák számának megduplázása is erről árulkodik. Ezt igazolják vissza az átadott díjak, az eredmények is, valamint a gyerekek fejlődési mutatói. Az út elején járunk, de véleményem szerint nagyon jó a nyomvonal. Renget ötletünk van, sok tennivaló és fejlesztés áll még előttünk.

[su_box title=”A PSN Zrt. fiú kézilabda utánpótlás szakmai stábja” style=”glass” box_color=”#827edf” radius=”2″]Edzők: Koleszár György, Szente Gábor, Wágner István, Dér Andrea, Horváth Tamás, Harmat Tamás, Medgyes Enikő, Kovács Gábor, Kovács Jenő, Vald Benjamin, Bujtár Ádám, Kálmán Dávid, Illés Dávid, Tóth János
Technikai vezető: Wiesner László
Szakmai vezető: Kovács Gábor[/su_box]

Ami a családi napot illeti, remekül sikerült. A díjátadón az 1988-as szöuli olimpián résztvevő Kakas János, a Baranyai Megyei Kézilabda Szövetség elnöke, Kakas Mariann, a PSN Zrt. Sportigazgatója Sági Zoltán és a PSN Zrt. Sportiskola vezetője, Szabó-Csíkos Judit díjazta a fiatal tehetségeket.

– A díjátadó után a gyerekek edzőikkel együtt birtokba vették a pályákat, és a legkülönfélébb játékokat – számolt be Kovács Gábor. – Hot-dog és hideg italok frissítették a napot és adták az „üzemanyagot”. Az időjárás is kegyes volt hozzánk. Szeretném megköszönni a vezetőség, a szülők és a teljes stáb, kollégáim támogatását ebben a szezonban is.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő