11 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportLabdaRemekeltek a pécsi röplabdázók

Remekeltek a pécsi röplabdázók

Remek eredményeket értek el hétvégén a Pécs és a PTE-PEAC röplabdázói az országos bajnokságban Tatán és Somogyban is. Többen dobogós helyeknek is örülhettek a küzdelmek után.

Pordán Áron és Szabó Gábor, a PTE-PEAC játékosai a vigaszágon menetelve egészen a legjobb 8 páros közé verekedték magukat, végül négy győzelemmel és 2 vereséggel a hetedik helyen végeztek.

Kiss Nicholas és Soós Izsák, a Pécs párosa egészen az elődöntőig menetelt, négy győzelemmel és egy vereséggel.

A Somogy Megyei Strandröplabda Bajnokságban is kiváló eredmények születtek pécsi részről is, a PTE-PEAC csapatából Dombói János, Fodor Dániel páros ezüstérmet, Pólics Kevin és Merkler Ábel bronzérmet, Szabó Tamás és Pozsgai Donát pedig hetedik lett. A Pécs játékosa, Bruder Balázs Major Mátéval karöltve szerezte meg a hatodik helyet.

A női korosztályban Győrbíró Kamilla a PTE-PEAC, és Székely Barbara, a Pécs játékosa alkottak csapatot, ők a második helyet szerezték meg. Bálint Klaudia szintén a PTE-PEAC versenyzője Balogh Noémivel állt ki és hozta el az ötödik helyet.

Vegyesben Bálint Klaudia és Fodor Dániel, a PTE-PEAC röplabdázói negyedikek lettek, Győrbíró Kamilla szintén az egyesülettől a Pécs játékosával, Bruder Balázzsal versenyzett a Pécsből, ők a tizenkettedik helyet szerezték meg, míg Szabó Tamás szintén a PTE-PEAC klubjából Rák Rebekával a tizenharmadik helyen végzett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő