Rutinos középpályást igazolt a PMFC

A pályafutását a PMFC-ben folytató 28 éves Tölgyesi Viktor a Békéscsabával NB I-es, míg a Tiszakécskével másodosztályú feljutást harcolt ki korábban – írják a klub oldalán.

A csapat a napokban mindenben sikeresen megállapodott Tölgyesi Viktorral, akinek érkezésével várhatóan véglegessé vált az NB II-es labdarúgócsapat őszi játékoskerete.

Az 1992. január 18-án, Kecskeméten született, korábbi utánpótlás válogatott középpályás 2009-ben mutatkozott be a felnőttek között az NB I-ben. Emellett tagja volt a KTE 2011-es Magyar Kupa-győztes, illetve 2012-ben Ligakupa-ezüstérmes gárdájának. A lila-fehérektől először egy féléves kitérő erejéig az NB II-ben szereplő Gyirmótban szerepelt kölcsönben, illetve két szezont Békéscsabán töltött. A Békés megyei alakulattal ráadásul a 2014/2015-ös szezon végén sikeresen feljutott az élvonalba. Pályafutását ezt követően a másodosztályú Ajka csapatában folytatta, míg legutóbb 2017 és 2020 között Tiszakécskén játszott, ahol szintén NB II-es feljutást harcolt ki társaival.

hirdetés
Uránia Mozi
Hirdetés