5 C
Pécs
szombat, április 20, 2024
KezdőlapSportLabdaSemmi sem működött, újra kikapott a PVSK

Semmi sem működött, újra kikapott a PVSK

Gyakorlatilag az első negyedben eldőlt a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapatának hazai bajnokija. A DEAC sokkal jobban játszott, és komoly verést mért a Párducokra.

Hiába a Falco elleni vereség, úgy tűnik nem tanult a hibáiból a PVSK kosárcsapata, ugyanis pontosan ugyanolyan rosszul kezdte a DEAC elleni, immáron hazai pályán rendezett meccset, mint Szombathelyen. Röviden összefoglalva: erőtlenül támadott, és szinte egyáltalán nem védekezett Dragan Alekszics együttese. Ennek 12 pontos hátrány lett az eredménye, amely a félidőre csal tovább nőtt.

Bár a nagyszünet után valamelyest már jobb képet festett a pécsi csapat, a végére így is hitehagyottá vált, aminek eredményeként a DEAC akár hatalmas nagy verést is mérhetett volna rá. Végül „csak” nagy verés lett belőle. A huszonkét pontos szombathelyi vereség után ezúttal mínusz 25 lett a vége.

Az biztos, hogy nagy szükség lesz a napokban igazolt Justin Gordon játékára a folytatásban, mert amit eddig láttunk a PVSK-tól, az alapján kicsit rövidnek tűnik a csapat…

 

PVSK-Veolia–DEAC-Tungsram 63-88 (13-25, 16-20, 10-17, 24-26)
Kosárlabda-NB I., férfiak, 2. forduló. Pécs, 600 néző. V.: Benczur, Mészáros, Oláh.
PVSK-Veolia: Haynes-Jones 14/6, Popadics 2, BRYSON 14/6, Ivosev 6, Brkics 12. Cs.: Bíró O. 4, Illés 6, Doktor 5, Goldring. Vezetőedző: Dragan Alekszics.
DEAC-Tungsram: Tahames 10/3, LAPORNIK 15/9, Valerio-Bodon 7/3, DZELETOVICS 14/6, TÓTH Á. 15. Cs.: Kerpel-Fronius G. 2, DRENOVAC 17/6, Aska 8, Polyák, Neuwirth. Vezetőedző: Milenko Topics.
Fotó: Rónási Márton / PVSK
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő