11 C
Pécs
csütörtök, április 25, 2024
KezdőlapSportSimán nyertek Debrecenben a pécsi pólósok

Simán nyertek Debrecenben a pécsi pólósok

Ötgólos győzelmet aratott Debrecenben a PVSK-Mecsek Füszért OB I.-es vízilabdacsapata.

Általános jelenség az, amikor egy nagy utazás után az ember fáradtnak tűnik. A PVSK vízilabdázóira is igaz volt ez, hiszen miután átszelték az országot, hogy Debrecenben ugorjanak medencébe, az első félidőben bizony akadtak gondjaik.

Olyannyira, hogy bár a papírforma alapján egyértelmű esélyesei voltak a DVSE elleni ütközetnek, két negyed után bizony hátrányban voltak. Úgy tűnik azonban, hogy ez csak egy hosszúra nyúlt bemelegítés volt, hiszen a nagyszünet után begyújtották a rakétákat Török Viktor tanítványai. Olyannyira, hogy a második félidőt már 9-3-ra nyerték, ezzel pedig végül a győzelmet és a három pontot is magabiztosan húzták be.

Debreceni VSE–PVSK-Mecsek Füszért 7-12 (3-2, 1-1, 2-5, 1-4)

Vízilabda-OB I., férfiak. Debrecen, zárt kapuk mögött.

Debreceni VSE: Kósik – Tőzsér 1, Oltean 1, Smitula, Süveges 1, MACSI P. 2, Krasznai. Cs.: Macsi M. 1, Stefanidesz, Zsilák, NAGY N. 1, Pethe, Kis F. Vezetőedző: Miroszlav Bajin.
PVSK-Mecsek Füszért: JÓZSA – Zerinváry 2, GÁL 4, Csorba, Koszics, Kolozsi 1, Rakonjac. Cs.: Gelencsér (k), SÓLYOM 2, Kókai Sz. 1, CSABA M. 1, Reisz, Turnai 1, Lihotzky. Vezetőedző: Török Olivér.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő