9 C
Pécs
szerda, április 24, 2024
KezdőlapHírzónaSportbál: fogynak a belépők

Sportbál: fogynak a belépők

Javában fogynak a belépők, közben pedig finiséhez érkezik – hétfő este pedig le is zárult – a „Baranya legnépszerűbb sportolója 2013-ban” címért folyó közönségszavazás. 

Már javában árulják a belépőket az önkormányzat, a PSN Zrt. és a PTE Sportirodája által február 22-én közösen megrendezendő Pécsi Sportbálra, amelyen a város legjobb és a megye legnépszerűbb sportolóit is díjazzák. A báli jegyvásárlók sorát a hét elején Páva Zsolt polgármester, Csizi Péter alpolgármester és Vári Attila, a PSN Zrt. kétszeres olimpiai bajnok vezérigazgatója nyitotta, akik együtt tértek be a Tüke-irodába, hogy megvásárolják jegyeiket a bálra.

Arra a bálra, amelyet a Szocsiban éppen most folyó téli olimpiához hasonlóan legutóbb négy esztendeje tartottak meg, így három kimaradt év után bizonyára sokan várják már, hogy a régió legszélesebb körű sportos mulatságán újra e körben találkozhassanak egymással.

Báli szezon

A legutóbbi sportbálhoz hasonlóan ezúttal is a Lauber Dezső Sportcsarnok lesz a házigazda, ahol csaknem kilencszázan tölthetik el baráti körben a február 22-ei báli estét. A szervezők a belépők egy részét a legnagyobb sportegyesületeken keresztül elsősorban a város sportolói, edzői, a szurkolók számára szeretnék értékesíteni – így a PMFC, a PVSK, a PEAC és a PSN Zrt. Sportiskola asztaltársaságaihoz csatlakozni kívánók e négy egyesületnél közvetlenül is hozzájuthatnak a belépőkhöz. Ám természetesen nyitva áll a kapu az „utcáról betérő” minden sportbarát vagy csak e körben mulatni szerető polgár előtt is, a fejenként 5500 forintba kerülő (svédasztalos vacsorát magában foglaló) belépők a Széchenyi téren, Városháza bejárata melletti Tüke irodában is megvásárolhatóak.

A február 22-ei rendezvényen újra felelevenedik a korábbi díjazások hagyománya, a szakmai zsűri – ugyancsak a legnagyobb egyesületek ajánlásai alapján – ezúttal 2013 legjobb pécsi sportolóit választja majd meg.

Csaknem egy hete folyik már – és február 18-án 24 órakor zárul – az a közönségszavazás is, amelyen „Baranya 2013-as legnépszerűbb sportolójára” voksolhat bárki a Pécsi Hírek internetes portálján, a www.pecsma.hu oldalon. Lapzártánkkor Berta Dániel, Koller Krisztán és Nagy-Bujdosó Nóra, vagyis egy ifjú párbajtőröző, egy labdarúgó és egy kosarashölgy állt a sor élén, ám a voksokkal akár az utolsó pillanatban is megváltoztatható a végső sorrend.

A bálról nem hiányzik majd a tombola, amely mellett egy jótékonysági aukciót is szerveznek, a befolyt összeget Fűzy Ákos családjának szánják.

A talpalávalót a Zsűri Zenekar (már a 18 órai kapunyitástól – kezdés 19 órakor), majd a Depo Band szolgáltatja.

Bővebb információ: www.pecsma.hu; www.psnzrt.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő