5 C
Pécs
péntek, április 19, 2024
KezdőlapCsemegeStorck döntetlenre gyúr

Storck döntetlenre gyúr

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem gondolja, hogy bármelyik játékosa ellene fordult volna, úgy érzi, okult a hibáiból. Az andorrai lebőgés után javítania kell a magyaroknak a lettek és a portugálok ellen. Storck a Nemzeti Sportnak adott interjút.

A szövetségi kapitány a lapnak elmondta, hogy csaknem kétszázan fogadták el a meghívását azok közül, akik jelen voltak az andorrai vereségnél. Ők ingyen vehetnek részt a két meccsen. Elárulta, sok támogatást kapott a közelmúltban, és az előző meccs fényében annak is örül, hogy valószínűleg mindkét találkozón telt ház lesz.

Storck továbbá kitért arra, hogy körültekintőbbnek kell lennie a keret kialakításakor, az előző meccsen például rengeteg fiatal játszott, akiket a jövő keretének nevezett, de ez visszaütött.

Leült a játékosokkal, mindenki megkapta az egyéni edzéstervét is, a lényeg, hogy a csapat egységes maradjon. Storck szerint a csapat megfelelő játékosokból áll, alkalmasak a feladatra.

A szövetségi kapitány először túl lenne a lettek elleni mérkőzésen, de az Európa-bajnok portugálok ellen akár egy döntetlennel is beérné, sőt ez egyenesen szenzációs lenne.

A tavalyi Eb-n mindenesetre összejött az iksz, akkor a torna egyik legjobb meccsén 3-3-as döntetlent játszottak a felek.

A teljes interjú itt olvasható.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Hírzóna

Abszolút Nő